ZIUA LIMBII ROMANE sarbatorita in Cracovia, vineri, pe 30 august 2013

PosterVinerea aceasta va invit la un atelier de limba romana organizat in Cracovia de Scoala CALITATE, cu care colaborez ca profesor de limba romana, si Institutul Cultural Roman din Varsovia (detalii mai jos). 

Tema discutiei la care invit vorbitorii de limba romana (nivel intermediar si avansat) este uimirea, spiritul mirarii, si modurile sale de exprimare in limba romana. Daca tema vi se pare incitanta, sunteti asteptati in sala 53 a bibliotecii voivodale din Cracovia, de la ora 18.

* * *

INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN DE LA VARŞOVIA
SĂRBĂTOREŞTE
ZIUA LIMBII ROMÂNE

30 august 2013
Biblioteca Publică Voievodală din Cracovia, str. Rajska nr. 1

În data de 30 august, la Cracovia, ICR Varşovia vă invită la un eveniment de promovare a învăţării limbii române, marcând totodată festiv Ziua Limbii Române. Împreună cu Şcoala de Limbi Străine „Calitate”, cu sprijinul Asociaţiei de Prietenie Polono-Române şi al Bibliotecii Voievodale din Cracovia, vom organiza ateliere de limba română – pentru începători şi semi-avansaţi, susţinute de lectorii Şcolii de Limbi Străine „Calitate”. Toţi participanţii la ateliere vor primi în dar un Ghid de conversaţie polon-român.

Ateliere de limba română

Atelier pentru începători – ora 18:00, sala 247
Atelier pentru semi-avansaţi – ora. 18:00, sala 53

Înscrierile se fac până la 28 august, prin intermediul unui formular aflat pe pagina http://www.calitate.pl
Participarea la ateliere este gratuită.

Pe parcursul întregii zile, toţi doritorii vor putea participa la un concurs de cunoştinţe generale despre limba română. Formularele vor fi accesibile în holul Bibliotecii. Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu cărţi, albume şi muzică, toate din România.

Regulament de concurs: 

Participanţii la concurs vor completa formularele cu toate datele de contact solicitate. Formularele cu date incomplete nu vor putea participa la concurs.
Formularele, având forma unui test-grilă, vor fi corectate după un barem unic. Răspunsurile corecte şi lista câştigătorilor vor fi afişate pe site-ul Institutului şi pe cele ale Partenerilor de eveniment începând cu data de 3 septembrie a.c.
În cazul în care numărul testelor rezolvate corect va fi mai mare decât numărul premiilor prevăzute, câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.
Premiile vor putea fi ridicate de la Biblioteca Publică Voievodală din Cracovia, ul. Rajska nr. 1 începând cu data de 4 septembrie până în 30 septembrie a.c.   

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s