Breakin’ Bread on My Birthday

Happy Birthday!-s feel as joyous everywhere on this planet.

Breaking bread anywhere in the world comes just as easy. 😀

Fred Wesley’s


♥concert at the Jewish Festival on July 2nd inspired me to dedicate his song to all of you who sent me their best wishes on my birthday this Saturday!♥

♥You can watch the entire concert at this link:

21 festiwal zydowskie w krakowie – Szeroka Czesc 5.♥

♥The concert starts at minute 08:00

and the song that I dedicate to you, Breakin’ Bread, starts at 31:33!♥

♥Enjoy & visit my poetry blog for my Birthday Award Ceremony LIVE right now! 

Take a PEEK to see who the awarded books went to! You might follow next & you might like it! :D♥

Abraham Inc. Concert, July 2nd, 2011

3 responses

  1. Iata ca iti scriu chiar pe blog. Te felicit pentru multe : pentru ca stii sa-ti faci un blog ( pe mine ma depaseste tehnic), pentru ca scrii ( desi nu stiu ce scrii), pentru ca ai proiecte, pentru ca nu te lasi.
    Daca vrei am sa-ti dau si eu niste secvente muzicale. Fiul meu e violonist in SUA si canta cu diferite formatii in Seatlle.
    In privinta Festivalurilor de poezie, iti marturisesc ca nici eu nu stiu prea multe despre ele, despre datele lor de desfasurare. De regula aflu intamplator sau prea tarziu. Acum, intre 21-24 iulie voi fi la un Festival de Poezie la Sibiu, dar asta numai pentru ca ma cunosc organizatorii de acolo si au facut invitatii nominale.
    Ramanem in legatura. Succes in tot ce faci si pe curand.
    Sper ca ai petrecut pe cinste de ziua ta, acolo in necunoscuta( de catre mine) Polonie.

    July 5, 2011 at 6:50 pm

    • Multumiri pentru comentariul romanesc (unul din rarele comentarii in limba romana pe un site pe care scriu in engleza cu risc asumat), deci cu atat mai valoros.

      Intr-adevar, engleza sau, generalizand, a scrie intr-o limba care nu este limba tarii tale, poate fi o poarta deschisa, dar si o bariera, un privilegiu si o povara.
      Cazul prim este fericit. Cel de-al doilea aduce complicatii care te forteaza sa alegi, uneori, o parte a barierei. In ce ma priveste, incerc sa fiu de ambele parti, un fel de paradox al deschiderii-inchideri.

      Ca raspuns la ceea ce scriu si nu se poate citi in romana, va rog sa-mi acordati ragazul de a… ma transporta de partea cealalta, pe scurt, de a ma traduce. 😀 Va voi tine la curent si trimit vesti in curand, cu posibile dedicatii pentru Festivalul de la Sibiu! 🙂

      Felicitari pentru fiul muzician! L-am ascultat in cateva videoclipuri din concerte si mi-a placut, mult succes in continuare si astept noutati! 🙂

      De petrecut, am petrecut pe cinste, intocmai cum scriati, si am primit tot atatea urari in engleza cat in romana. Semn bun, nu? Asa se arata! 🙂

      Un an superb in continuare! Sa curga vorba scrisa, spusa, online sau offline, in orice limba ne cade mai bine! 😀 Intotdeauna cu discernamant si mult bun gust!

      July 5, 2011 at 10:20 pm

  2. CEL

    What a great milieu and communicative posts!
    I’ve bookmarked this site. Regards!

    July 26, 2011 at 8:16 am

Leave a comment